En dag som denna

Vad säger man en dag som denna - då det bara är 9 grader och mul. Hade tänkte mig ett sista ryck i trädgården - ta bort dukarna och rensa. Men det får bli ett omtänk - det är inte alls så att arbetsuppgifter saknas. Kan hoppas att det inte dykt upp några akuta projekt nere hon föräldrarna.

Noterar i DN att jag som en "förhatlig" 40-talist uppenbarligen bidragit bra med pengar till den välfärd jag snart ska börja tära av. Tänk på det ni
70-talister och andra när vi börjar närma oss ättestupan som äldreomsorg.

"Buteljerade bubblor och bananbovar" skriver GB i Sticket. Och hänvisar till någon utredning som visar att buteljerat vatten bara marginellt påverkar koldioxidutsläppen. Det kan säkert vara så men det finns många fler skäl till att inte dricka buteljerat vatten som till exempel att det innehåller mängder med baktierier. Men branschen kan säkert leda i "bevis" att det inte är så heller - och då är det bara upp till oss var och en och bestämma om vi istället väljer det mycket godare och billigare kranvattnet.

I "övervakningsdebatttens" tid dristar jag mig ändå att säga att när sånt här uppdagas - Aronsbadet vandaliserat - då tillför jag påhejarna för mer kameraövervakning. Dels för att jag ju blir förbannad. Men dels också för att de skulle vara en välgärning och human insats om "vandalerna" blev upptäckta. Statistiskt sett skulle de förhindra en och annan att hamna på den grövre kriminella banan.

Dagens blåklint går i alla fall till sign Björn som skrivit insändaren om Björnjakten. Tack för det - vi är många som tänker i de banorna. Själv har jag just lagt ut den beställning på 20 liter blåbär och 30 liter lingon. Jag kan massor av bärställen men jag vågar absolut inte ut i skogen.

Men hallå så tråkigt det är när inget finns på Kurirens nättidning. En enda av insändarna och i vanlig ordning inte Sticket heller?

Nu tar jag paus för frukostätande


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback