Ettrig mus

Ett ettrigare folkparti inleder Almedalsveckan - skriver någon tidning idag. Ni lär se vilken när ni klickar på den här länken - själv kommer jag inte ihåg. Tom & Jerry lär vara Jan Björklunds favoritserietidning. För att den lilla ettriga musen överlistar katten.Han ser symboliken i folkpartiet som musen och sossarna som katten. Det tror jag faktiskt sossarna också gör - det är lite hatkärlek där.

Det var i alla fall det närmaste någon politik jag kom i morse. Kollade in nätet för att se om någon opinionsmätning kunde höja temperaturen. Det kändes som ett stort behov eftersom det endast är 8 grader här hur jag än vred och tittade från olika håll.

Men då kan det finnas hopp för mitt andra fönster, för ett dokument inför träffen med biståndshandläggaren på tisdag och kanhända ett besök på expen där jag har två små saker att exekutera.

Nu ska det bli dusch med ny duschstolen så jag kommer ´åt att skrubba fötterna. På ett ben i duschen rekommderas inte av de som har han om ädlres väl och ve.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback