Ketschup!

Äntligen! Lite bilder från telefonen till datorn. Så kommer allt på en gång likt ketschupeffekten!



Kvällens mysmöte. "Igge" vid mors och fars äppelträd.



Ganska effektfull blev den - regnbågen för några veckor sen. Röda huset är "Swärds" och tegelhuset som sticker fram i högerkant är föräldrarnas. Trädet i förgrunden har planterats av farbror Sven - kusin Kerstins pappa.



Mer lycka i den här bilden än ni kan ana. Upptäckte en toalettstol i tvättstugan. Jag har en förunderlig förmåga att alltid bli nödig när jag går till källaren - oavsett var den är.



Mina grindvaktter - hararna - som jag skrivit om tidigare. Det är våra brevlådor som syns i bild. 62 steg - ryggskottsdito - som ni vet. Hararna satt där en tidig morgon vid 6-tiden. Blixtstilla i en halvtimme minst.



Det här är Tabbe. Hans matte var en bidragande orsak till att vi hittade Björnholmen här om dagen. Kusin Kerstin visste att berätta att detta är ett Vietnamesiskt buksvin. Någon som säger emot?



Djurvännen Strutz räddade en geting från drunkningsdöden ikväll. Puttade upp den ur vattentunnan och om ni studerar bilden noga ser ni "vännen".



Ja varför har ingen tänkt på det? Mjukost med räkor ska jag i alla fall aldrig mer köpa på tub. Nu har man effektiviserat och lagt enda räkan i en klump som hela tiden blockerar att trycka ut osten!! Säkert syntetisk variant!

Nu lyssnar vi vidare på Allsång på Skansen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback