Ojämnt fördelat

Lite märkliga svängar om Gällivarehäng som ska bero på mycket matjord i fickorna. Men matjorden handlar om att vi norrbottningar har tur i spel. Lite långsökt med hänget och matjorden.

Dock kan jag konstatera att det är ojämt fördelat - själv har jag inte märkt mycket av det. Men dax att förnya Kenot i morgon. Det är väl då det bekräftas.

Nu "ryter" karl P om bombgruppen. Det gör han i och för sig rätt i. 14 timmars väntant är förstås inte acceptabelt. Frågan är dock om det är bästa effektiviteten att ha en egen bombgrupp. Har en viss erfarenhet av det eftersom jag levde ihop med en som donade med roboten här på sin tid. Det var få skarpa lägen att öva färdigheten på.

Men det går att ta sig från Stockholm på betydligt mindre tid än 14 timmar. Låna regeringsplanet. Sen kan det väl inte vara vettigt att polisen med sina knappa resurser ska stå och bevaka avspärrningen. Det finns väl vaktbolag att hyra in - och så skicka fakturan till Rikspolisstyrelsen - åtminstone om det handlar om 14 timmars väntan.

Själv har jag jobbat hela dan. Inte meningen - men det suger när man börjar. Mycket att hugga tag i. Men nu ska jag åka - känner i kroppen att det straffar sig. Det lär väl bli fler dagar med väder då jag kan ta mig in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback