Elakt av OA

Tummen ned för Erlandsson gör OA i sin ledare i dag. Erlandsson har uttalat sig för mer skyddade skogsområden. Svea Skog har fått beröm av Erlandsson.

Sosse kommunalråden tar chansen och klagar över att vi i norr får ta orimligt stort ansvar. Helt rätt i sak. Men det här är en fråga som skär mer mellan politiker i syd och i nord än mellan partierna.

OA tar naturligtivs tillfället i akt att nya Stefan Tornberg i örat. Och påminner om vad Stefan sa i frågan i valrörelsen. Något som går stick i stäv med Erlandssons inställning nu. Han - OA - undrar om centerpartiet numer bara bryr sig om Stureplanscentern. Lite väl elakt och framför allt dåligt underbyggt - för Eskil Erlandsson kan väl knappast anses platsa bland yuppisarna.

Trodde kanske att Stefan skulle svarat - eller Camilla. Men som ni ser är deras dagsaktella inlägg något helt annat. Dagsaktuellt och dagsaktuellt - Stefan har inte hörts sen den 22 juni. Men jag tror han är i Bryssel.!

Själv har jag njutit av den underbara dagen  med gräsklippning och trädgårdsarbete. Tvätta började jag med i morse men har varit en sån där otäck blockerare av tvättstugan - en maskin satte jag igång i morse och det kom jag ihåg just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback