En liten röd figur med vita byxor

En liten röd figur med vita byxor - tänk att en sån kan göra en så glad. Kvart i fem tittade jag ut och hurvades vid tanken på att hämta tidningen - 62 steg är det. Och så får jag se en liten röd figur med vita byxor - Lilly på väg ned tidningarna - även mina. Fast det är bara andra gången hon bräcker mig med tidningshämtande

Och apopå rött så handlar Sticket idag om röda dagar. (Vad surt att det inte ligger på nätet) Först argumenteras att vi inte vet varför vi firar nationaldagen - men sen kastar han sig över 1 maj som en onödig röd dag bara tillägnad en särskild politisk inriktning.

Fast varför inte skippa båda. Var det 15 miljarder samhället tjänade på varje insparad röd dag? 30 miljarder till sjukvården skulle väl inte sitta dumt?

Fast det är väl ungegär lika sannolikt att få ihop de pengarna som de
10 miljoner i extra statsbidrag som Rättvisepartiet ska kampanja till sig. Drygt 100 miljoner låtsas de plocka fram till vällovliga syften som satsningar inom skola, vård och omsorg. Jag saknar den granskande och ifrågasättande journalistiken. Och då är det inte bara Rättvisepartiets budgetförslag som borde granskas.


Idag skulle jag varit i Stockholm på förbundsstyrelse med SV - men det blir sjukgymnast istället. Nu måste jag få hjälp med ryggen.


Ska ta mig till jobbet - och så får jag ringa och jaga någon. Ställa mig på återbudstid att komma med kort varsel. Hoppas kan jag.


För övrigt blev det ganska tokigt när jag efterlyste huskur mot ryggskott. Fick rekommendationen pepparrotsvisp?! Utvärtes eller invärtes blev ju min motfråga - vilket utlyste ett storgarv hos Karin. Hon hade snappat att jag var förkyld också - och det var där pepparroten skulle göra susen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback