Höll inte ut

"Höll inte ut" avser inte men påminner mig om historien om sossarnas valaffischer ett år då det också var  borgerlig majoritet. Berättad på arjeplogsmål handlade det om en man som ´körde bil och gång på gång fick uppmaningen att "hålla ut! - och till sist körde han i diket. Berättad på bred Arjeplogsdialekt var den riktigt rolig på den tiden. 1982 måste det väl ha varit?

Och apropå Arjeplog så får jag gratulera våran ordförande tillika gruppledare där lite försenat. Han hade namnsdag igår - Alf Sundström - liksom vår ordförande i Vittangi Alf Josefsson. Varför den förste Alf går under benämningen "Sektledaren" är också en roligt historia - men är för omståndlig att återhet.

Jag höll inte ut hela fotbollsmatchen. Lämnade in redan när det var lite kvar av ordinarie speltid och Ryssland ledde med 1-0. Och det blev tydligen förlängning och förlust med 3-1 - men då sov jag gott.

På rekommendation av sjukgymnasten sover jag på mage. Det gör ont i nacken när jag somnar in - och jäkligt ont i ryggen när jag vaknar. Men det ska väl bli värre innan det blir bättre - får jag hoppas.

Nu ska jag knata över ängderna och äta frukost. Inte nog med att jag somnade från matchen jag har sovit till tjugo över sju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback