Steget före

Strutzwebblogg är steget före - igår kunde jag berätta om det Kuriren berättar idag: att näringslivsminister Maud Olofsson besöker länet på måndag. Måste dock erkänna att detta med Arjeplog på söndag hade jag inte snappat. Och inte har sektledare Sundström sagt något heller - och ska hon träffa företagare i Arjeplog så lär väl han vara med.

För övrigt är det inte bara tomten som uppskattar grötfat - det gör igelkotten också. Mor portionerade ut morgonens grötrester - och visst hade den varit där och ätit.

I kväll är jag tröttare än trött - det tar på att vara i solen hela dagen.

I morgon är en ny dag då det är Piteå summergames som suger! Match 09.30, Jag fattade aldrig om Saras lag gått vidare eller om det var något uppsamlingsheat eller vad det nu heter. Men sämst 3:a skulle de bli - så det måste väl innebära att de gått vidare.

Och spelar roll - huvudsaken det får spela - för det är riktigt roligt!

För övrigt blev jag snuvad på en medalj i kväll - och ett Kurre Hamrin mål. Den klassiska VM-finalen som TV-programmet basunerade ut - min minnesbild var seger. Men 5-2 i baken blev det ju. Det klassiska måtte väl ha varit då vi tog oss till final - med Kurre Hamrin målet.

Hur är det tabellbitare och statistikfreak? Har vi blivit Världsmästare i fotboll någon gång. 1948? det året då allt gott kom  - inklusive jag - kanske??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback