"Barnkammaren" på Waldorf, världsarv med mera

Kan väl alltid glädja någon att vi hänger efter partiets rikssiffror bättre än tidigare - 5% i Norrbotten mot 7 % i riket. Väldigt många län där fp har lägre "pocent" än oss.

Måste passa på att säga det jag sagt både i med och motgång; akta er för att dra några slutsatser av den nedbrutna SCB - det som bildar vår procent handlar om en handfull personer. Faller en eller ett par bort ur det statistiska urvalet ger det snedvridna siffror.

"Ylva Strutz blogg knockar konkurrenterna" och "Bloggdrottningen i norr" basunerar tidningen NU ut i veckans nummer. Sorry - att det inte går att länka - men ett stort tack till herr Östman för en trevlig artikel.

Det är ju lite pinsamt att just idag när den kommer så har jag bara åstadkommit ett enda inlägg tidigare. Kan tänka att någon av våra medlemmar som har tidningen varit in och kollat??

Men dagen har varit upptagen med att Lena, Florence och jag försöker få ihop en "mandatperiodcykel" för partiet. Beskriva vad som händer och vad man som nyanställd bör komma ihåg och tänka på. Blir också en tips- och idélista till våra nya kollegor. Florence började i partiet -68, jag -77 och Lena -94 - som ombudsmän - så en viss lagrad erfarenhet står vi för.

Lunch fick mina kollegor äta på Sunderby sjukhus - medan jag själv var på vårdplaneringsmöte med pappa. Min absolut favorit distriktsskötersa Viviann var förstås där - liksom en av favoritsjuksköterskorna på avdelningen -. Kristina. I morgon lunch ska jag hämta hem pappa. Vi tror att hemmamiljön kommer att rätta till det som återstår.

På väg därifrån visade jag upp världsarvet - Gammelstads kyrkstad inklusive Hägnan. Det imponerade på tjejerna - särskild Florence som inte besökt här tidigare. Om ni inte berättar det för någon så grävde hon upp en gul blomma på parkeringen och tog med hem till sommarstugan i Tanums kommun.

Så jobbade vi på - och unnade oss enj middag på Waldorf efter väl förrättat värv.



Där hamnade vi vid deras stora akvarie. Enligt vår servitris är den stora fisken på bilden chef i akvariet. Och han ska bli pappa ii dagarna. Som ni ser är hörnan rensad från grus - det är där tilldragelsen ska ske.



Morgonen började för övrigt i naturens tecken den också. Denna suddiga bild är tagen från min köksfönster. En härlig liten hare. Har till uppgift att schasa den från syrenbuskarna.

Och nu ska kvällen sluta i fotbollens tecken. 1-0 till Polen mot hemmafavoriterna Österrike.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback