Grymt vacker morgon

En riktigt underbar vårvinterdag - 10 grader kallt, gnistrande snö och om än ej riktigt blå himmel så söker sig dock solen fram. Grymt vackert!

Grymt av ett helt annat slag läste jag om i Expressen. Nu varnar jag mig själv - man ska inte tro allt som står i tidningarna - och särskilt inte tidningar av den typen kanske. Men med tanke på Uppdrag granskning och vilka kvalitativt högt stående personer vi tillåter ägna sig åt myndighetsutövning blir man ju beklämd av att läsa detta. Hur kan man
utvisa föräldrar och en 7-åring men "tvinga" dem att lämna en 1-åring i Sverige?

Riktigt otäckt också med mordet i Arboga. Nu har pappan släppts och till det får jag blandade känslor. I brist på bevis.

Man får försöka skaka av sig.

Lokalt är toppnyheten den om 14-åringen som föll 11 meter i Kulturens Hus. Märkligt så olycksdrabbat huset varit - men så klart går det inte att skydda sig mot halvväxtingar som ska vara värst och balansera på räcken. Kan bara hålla tummarna för att pojken blir helt återställd.

Bakom rubrikerna skulle man ju många gånger vilja veta vad som döljer sig. Fackbasen sparkad med omedelbar verkan. Företaget agerar som om det vore väldigt skodda på fötterna - och det ska väl både vara broddar och halkskydd det - om man sparkar en fackligt aktiv. Samtidigt kan jag ju undra hur han vill blotta sig om han inte har rent mjöl i påsen?

Fast nu har jag inte tid att sitta här och filosofera. Mor har redan ringt och undrat hur det ska dukas för eftermiddagens påskamåltid så att det ska flyta bra. Och förvisso har jag VÄL fyllt min arbetskvot i veckan - men måste ändå göra ett nedslag på jobbet. Skulle nog behöva komplettera med lite inhandlade av shampo, tvättmedel mer mera för resan - men det gör jag nog i morgon. Då är Kvantum folktomt - idag är det nog motsatsen med råge.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Kvantum folktomt imorgon???????
knappast.....

2008-03-20 @ 09:31:51
Postat av: Ylva Strutz

Ett rätt hade jag då - det är kaos idag. Klockan 09.10 fanns knappt en parkering att uppbringa.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback