Plats på båda sidor

Det finns en del berättelser från Skattkammaren som jag aldrig glömmer. Ankorna som dök så det sa plopp, Lille Per, gäddan som hade komplex mot plattfiskarna och sa "jag ligger lik bra på fat som du, sa gäddan. Dom dyker upp allt efter - skulle nog kunna rada upp flera A4 ark.

Och så förstås den när mamman bad storebror flytta sig i sängen så att lillebror skulle få plats. "Det finns ju plats på båda sidor" tyckte storebror.

SIV - har namnsdag idag - där finns mycket plats på båda sidor. Vem bestämmer om det ska vara ett namn eller två som har namnsdag.

Och varför väljer man bara ett namn när det är ett pyttenamn som Siv?

Självaste chefredaktörens - Mats Ehnbom - krönika finns inte utlagd på nätet. Annars tyckte jag det var lite kul att de beskyller LHF ledningen för strutsmentalitet. Eftersom jag inte tillhört alla goda gåvors givare alla gånger i det sammanhanget kanske jag inte tillhör Curt Johanssons favoriter,

För övrigt en riktigt bra krönika - synd att den inte finns på nätet (eller att jag inte hittar den låter ju mer rimligt?). Mats konstaterar att ledningen springer och gömmer sig för media i motgångens stund - medan det är tvärtom i medgångens tid. Då vill man minsann ha hjälp av media i på alla möjliga och omöjliga sätt. Det där finns i bland i politiken också.

Förutom att man ska leva som man lär - får man ta det onda med det goda också.

Själv ska jag föra far till sjukhuset - men inget allvarligt. Bara en koll på hudkliniken - det kör löradagar och kortar köer.

Sen har jag date med Älvsby-Emma i stan - och måhända kan jag spotta upp mig mig som han med Expressen/Aftonbladet och bestämma mig för en resväska. I motsats till denna sketch så handlar det dock om att beslutet måste bli EN resväska.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback