Utan mig!

Låter ju som en sämre schlagertitel - passande en kväll som denna - som verkligen har gett rubrikresultat i Andra chansen som tär på trycksvärtan.

Vidare till Globen är i alla fall Sibel och Nordman.

Utan mig traversterar på att jag efter en dag i jagandets tecken - la mig för att vila vid 17-tiden. Datorn uppkopplad mot Luleå hockeys "kval" mot Timrå. Friidrotten framför mig i soffan. Och Kiruna-sjungandet väntande om hörnet.

Något snopet vaknade jag 20.50 - och mitt i ett drömmande som jag inte minns - men jag minns att när jag vaknade blev jag besviken för att jag inte fick veta hur det slutade - det som jag var mitt uppe i i drömmen.

Men verkligeheten att Luleå klarat sig kvar i elitserien
glädjer. Hann i alla fall uppfatta en del av dramatiken - när resultaten i första perioden tydde på att målskillnaden skulle avgöra.

Vad gäller resultatet från Kiruna och schlagerfestivalen - så  bara grattis Kiruna! SÅ mycket positivt om stan som verkligen visat sig från sin vackraste sida.

Det fanns onekligen en och annan trevlig låt - men för mig är det egalt vem som vinner. Men får ändå såna där konstiga känslor - Therese Andersson mot Susann Tapper i samtal med Luuk utdelandes "gosedjur" - vilka hemska vibbar - dom verkade inte alls tycka om varann. Musikaliskt gillade jag Therese A bäst efter förra gången - men skönt att ingen av dem gick vidare - så onaturliga båda två.

Annars har ju dagen ägnats åt jagande av en ENKEL träningsoverall i typ bomullsliknande typ utan alltför många revärer och blixtlåx - samt en resväska.

Det förstnämnda rönte samma öde som Gösta Ekman i sketchen om valet mellan Expressen och Aftonbladet. Som ni som är jämnåriga med mig (ca 27) eller äldre minns så blev det efter mycket vånda snabbt beslut om både Expressen och Aftonbladet plus lite chokladkakor, tablett askar med mera.

Kan bara säga att för mig blev det hela kiosken - fast för en "kiosk" är det väl billigt med "bara" 2 299 kronor och då hade den ändå fyra hjul, nya låset och var svart!

Svart blev också resultatet av jagandet , En Nikebyxa i precis rätt kvalitet och enkelt utförande, Stort tack till tjejen på Intersport i Shopping. Nu är det andra gången (av två)  jag får absolut service i den affären.

Minns inte vad jag köpte senast (inte sist - jag ska nog dit någon fler gång) men det var säkert bra eftersom jag inte minns det - hälsan tiger still.

Och apropå hälsa så ringde K-Annika mig i kväll och efterhörde dito - det vill säga hälsan.

Kommentarer
Postat av: Annika

Nå nå, någon K-Annika är jag inte, men väl en V-Annika

2008-03-09 @ 19:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback