Välkommen Nina

Välkommen till Norrbotten. Nina Larsson, värmländsk riksdagsledamot fp. Som ska vara här till tidig tisdagmorgon.

Äntligen utdelning för "skithusbrådskan". Börje har kämpat länge med att använda detta som han trott rubrikknipnande ord och äntligen gav de utdelning. Tyvärr ingen länkning till Noterat idag - men Östman tipsar Horace Englund om det nya ordet till ordlistan - tillsammans med Torbjörn Lidbergs nytillverkade "pilsneradvokat" - vilket väl är en light variant av brännvinsadokat.

När jag sökte länk enligt ovan föll mina ögon istället på denna. Nu tycker jag rubriken kan vara lite missvisande - polisen behöver inte alls skämmas för att man felaktigt tog sig in hos denna unga oskyldiga tjej. Polisen måste tillåtas göra misstag i sitt svåra jobb. Men för att få acceptants för detta ska det vara självklart att trejde part som oskyldigt drabbas ska hållas skadelös.

Förvisso hade det ringt folk till tidningarna om detta  - åtminstone till Kuriren - men jag skulle vilja ha mer storm om detta!!

"Uppenbart är att den så kallade Odenbergmodellen fått ett internationellt genombrott" skriver Swedenmark. Det fanns nämligen också bara en kandidat när ersättaren till Fidel Castrom skulle väljas. Den är rolig!!

Inte min morgon vad gäller näte - just nu ligger NSD server nere så Swedenmark får ni leta upp själv om ni vill läsa mer.

Själv ska jag nu övergå till hushållsnäratjänster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback