Omänskligt!

Så här kan vi inte ha det. Två barn/ungdomar - 11 och 15 år - som bott hos sin mormor i Sverige de senaste 4 åren ska utvisas.

Och ingen vill ha dem i Iran - både mamman och pappan missbrukare. Men mormor i Sverige vill inget hellre än ta hand om sina barnbarn - och kan tydligen försörja dem också.

Har vi i Sverige lyckats dra på ett beslut i 4 år är det bara en sunda-förnuftet-amnesti som gäller!

Dessutom förefaller det ju som ett hyckleri att vi öppnar våra dörrar för andra fensamkommande barn (vilket naturligtvis är alldeles rätt och riktigt) samtidigt som vi ska skicka ut föräldralösa barn som redan finns här.

Men hemma är jag efter en dag i sommar Stockholm! Ni skulle inte tro era ögon! Det måste vara en extremt tidig vår/sommar i stockholm och dito sen här. Vi brukar ju ligga mellan hägg och syren i förhållande. Det vill säga när syrenen blommar där nere brukar häggen vara åtminstone lite på G här.

PS/Det som oroar mig är hur många omänskliga utvisningar som sker där man inte orkar "komma ut" i Expressen. Det är ungegär som jag tänker nu - när jag "slåss" med sjukvården - tänk de gamlingar som inte har anhöriga som kan stå på sig. Hugaligen!/DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback