Bra grepp

Bra grepp på halkan granteras 70-åringarna i Boden - gratis broddar. Fast det greppet gick inte hem här i Luleå då centerpartiet ville ge det i jubileums gåva till alla 65 åringar.

Bra grepp av centern att vilja se invandrare som ambassadörer för Luleå och Norrland. Men det är väl redan fritt fram - nog hoppas jag Jörgen och utvecklingskontoret med öppna armar tar emot Zan och andra. Och vad regeringen ska göra i frågan förstår jag dock inte. Ambassadörskrav för medborgarskap?

Själv funderar jag hur jag ska trygga min frukostvandring nu när "förargelsens staket" är på plats. 252 steg blev det - mot tidigare 138.

Det är ganska gulligt staketet - ni ska nog få se det på bild så småiningom. Men nog är det som i kejsarens nya kläder. I 20 år har det kämpats för en gång och cykelväg som skulle knyta ihop Sunderbyn - gamla byn med nya bebyggelsen - och så blev det en minatyr "berlinmur" istället. Det är nog bara inom Margareta Lindbäcks domäner sånt kan inträffa. Skulle bara kul att veta vad detta staket har kostat? Del av måndag, tisdag och onsdag samt en stund på morgonen. Och så minst två dagar förra veckan - för att inte tala om alla utstakningar och uppmärkningar som gjorts i flera år.


Nå nu ska jag ta greppet över tiden. Och åka härifrån. Fast nu kom jag på en sak till att göra. Det är det som är så bra med att koppla av med bloggen. Sen är det Bosses Bil o Motor som gäller kl. 15.00.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback