Ensam, allena och isolerad!

Här sitter jag ensam allena och isolerad. Vår nubbs server ska flyttas efter en tid av trubbel. Så min mailbox kommer jag inte åt från 15 i eftermiddags till kl. 08.00 i morgonbitti. Får bara hoppas att återuppkopplingstiden håller? För hu så isolerad jag känner mig.

I eftermiddag har jag haft en drabbning i form av vårdplaneringssamtal - tur att jag tog med kusin Kerstin. För minsann så hade hemtjänsten tagit med sig självaste enhetschefen. Nä - jag skämtar bara det blev ingen drabbning - enhetschefen var min Katarina (Morin) - och så favvo Marita och Vivi - och Annika känner jag ju också väldigt bra och jättejust. Och henne känner mina  föräldrar sen barnsben. De var barnvakt till hennes Oskar då hon gifte sig!!

Men nog kan jag ändå konstatera att hemtjänsten kommer att må bra av konkurrens i de fria omsorgsvalet - vilken privat entreprenör skulle överleva om man levererar upp till 20 olika vårdgivare på en månad?

Fast en del av mina forna fullmäktigekompi(s)ar är ju så rädd när privata vårdgivare ska få vara med i leken. De har inte förstått att det inte är driftsformen i sig som garanterar något. Själv har jag febrilt försök ta reda på vilket privat bolag som misskött sig i
Halmstad - Bäckagården - och så visar det sig att ordföranden i omsorgsnämnden heter Rose-Marie Henriksson med partibeteckning S!!

Det ni CG, Mårten, Eva med flera s-fullmäktigeledamöter!!

I morgon ska jag träffa Försäkringskassan tillsammans med en kompis som förekommer i dagens tidningar. Han "misshandlades" av Försäkringskassan för några år sen i samband med att han själv blivit misshandlad. Vi hoppas (och tror) på ett bättre bemötande denna gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback