Oglad kusin

Kusin Kerstin blir inte glad när hon slår upp sin blå - det snöar idag igen. Och ska visst komma någon decimeter. Tyvärr kan jag inte se gradantalet - men kan hoppas att det i alla fall håller sig riktigt kallt.

Glad idag är väl istället Hans Olsson som kom
störtloppstrea Igår. Eller kom han två - Expressen blandar och ger mellan placeringarna.

Maria PH såg jag dock själv- hon var verkligen nära att också göra sensation. Och inte visste jag att hon och Hans Olsson var ett par. Och ändå läste jag två Hänt i Veckan (fast dom kanske inte heter så nu) hos frisören i veckan. Men det ligger ju alltid en bit bak i tiden.

Men där fick jag i gengäld veta att varför kronprinsessan Victoria inte får gifta sig med sin Daniel är att de inte kan få barn tillsammans. Det visste nämnda tidning att berätta. och då är det väl sant.

Kollorysansvärt det som hänt i Bombay - ofattbart på något sätt. Och så att se den överlevande terroristen - en ung pojke som före detta hade hela livet framför sig.

Som någon sa som var med på ljusmanifestationen igår - det är så mycket hemskt som händer nu att man nästan skulle kunna bosätta sig på gatan och ha permanenta demonstrationer och manifestationer.

Nu ska jag i alla fall knalla ut i den vackra söndagmorgonen. Och se alla stjärnor och ljusstakar som tindrar och sprider ljus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback