Grattis Sören!

Idag gratulerar jag alla som heter Sören och Severin. Ett särskilt grattis till Sören Aro bara för att påminna honom om garageporten har lovat byta hos far. Den hänger bara på ett gångjärn nu så alla som träffar Sören påminner honom.

Och Severin känner jag ingen nu levande som heter. Men tankarna går till farbror Severin på Björnholmen, Högsön. Och soltorkad brax och pommac.

Och PRO i Norrbotten fyller 60 år - ganska ointressant för mig men på bilden - återfinns vår gamla klippa Margareta Boström som jobbade på fp-expen fram till 94. Tyvärr ingen länk.

Frustrerande och dåligt för arbetsklimatet måste det vara att det
läcker från de innersta kretsarna hos polisen. Det kan ju inte vara många som har tillgång till förhörsprotokollet som återgavs i Expressen häromdagen. I alla fall är polisen att gratulera som nu nått upplösningen av fallet - hur tragiskt det nu än är.

Som motvikt mot det sorgsna konstaterar jag att Kiruna ligger i framkant. Gör hembesök hos äldre utan hemtjänst. Trligen är det de extra pengar som regeringens satsade som nu ger den här möjligheten för äldre i Kiruna att få information om vilken hjälp och stöd de kan få.

Ja då ska jag bädda sängen - denna ovana som jag skaffat mig - och sen gå till frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback