Min brillianta tanke

Hade ju bokat flygbussen från landvetter in till Göteborg. Via internet - första gången med flygbussen har aldrig hittat dem på nätet förr.

Fick ju bara ett papper i hand och frågade på landvetter om jag kunde lösa ut biljetter någonstans. Och det skulle finnas en automat alldeles vid bussarna.

Men inte såg jag någon - och då kom min brillianta idé - så klart var det som med flygbiljetterna man åker på kortet. Så jag drog och allt var frid och fröjd.

Ända till Amercian Express räkning kom idag. Hade en debitering på 75 kronor för flygbussarna stockholm som jag inte alls ville kännas vid. Ringde och fick tala med reklamationsavdelning - och hon tyckte jag skulle dra av den då så skulle de utreda. Jag borde ha förstått redan då - för hon sa att det där med stockholm var bara rent administrativt - biljetten kunde vara köpt var som helst.

Men så gick det upp en talgdank - det gick nog inte att åka på AmEx kortet utan jag betalade helt sonika för en biljett - 75 kronor. Bokningen på internet kostade 70 så det stämmer nog.

Så i morgon får jag ringa och dra tillbak min reklamation. Fast jag sa ärligt till damen att beloppet ju inte var så stort jag ville bara få bekräftelse på att ingen kommit över mitt kontonummer - eller att jag har en begynnande demens!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback