Tröst för tigerhjärta

Visst är det så man brukar säga - fast jag menar förstås tröst för hockeyhjärta att Luleå tog ledningen. Men sen får man läsa att Brynäs vunnit skott på mål med 12-3 och att Brynäs haft det mesta av spelet. Och att Brynäs kvitterat till 1-1.

Men även om pucken inte är rund på kan det hända mycket. Dock verkar radion mest intresserad av kalmarmatchen där bollen verkligen är rund och kalmar ligger under med  2-1 om  jag förstod rätt.

Det blir inte mycket till kvällar - klockan var halvåtta innan jag var hemma. Hämtade far vid halvsextiden för besök hos mor. Det går framåt och i morgon flyttar hon troligen tillbak till 46:an. Det gillar hon för hon är bekant med de flesta efter flera vistelser där,

Nu ska jag ge kroppen en omgång. Det märks att det blir för mycket med två pass plus sjukhusbesök. Gånger 2 det också.


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Heja Folkpartiet!!



_80967.aspx" rel="nofollow">http://www.folkpartiet.se/FPTemplates/ListPage_80967.aspx

2008-10-02 @ 22:36:59
Postat av: Ylva Mjärdell

Oj länken funkar inte...men detta står skrivet.



(Publicerad i SLA 080913)

Bojkotta Pirate Bay!



Ett förödande moraliskt förfall och en total avsaknad av ansvarstagande och etik.

Det kallar jag internetsajten Pirate Bays agerande som innebär att bilder på de mördade barnen från Arboga finns för allmän beskådan via en länk från Pirate Bay.

En talesman från internetsajten säger "att det vore att hindra offentlighetsprincipen" att ta bort länken till dessa bilder som är hämtade från den offentliga förundersökningen.

Jag menar att det skulle visa på sunt förnuft och mänsklig medkänsla.

Risken är att Pirate Bays agerande kommer att framtvinga en förändring i våra lagar som gör att allt mer material kommer att beläggas med sekretess.

Offentligheten, som folkpartiet alltid värnar om, riskerar alltså att urholkas på grund av bristande omdöme från de ansvariga bakom sajten.

Att hänvisa till vad som är möjligt och strikt korrekt enligt lagboken, är ett fegt sätt att frånsäga sig det personliga ansvaret för hur våra handlingar påverkar våra medmänniskor.

Varje klick på denna fildelningssida ger nya reklamintäkter till de oansvariga personer som driver sajten.

Därför säger jag: bojkotta Pirate Bay!

Mikael Wendt (fp)

2008-10-02 @ 22:40:33
Postat av: Hallen

Lessen...



Har genom ett inlägg hos/till Brokep fått en liten insyn om fröken/frun? Ylva Mjärdells inlägg/konversation med Herr Kobra/sign:Mr Arboc....



Förutom att Ylva tydligen inte har en aning om vad hon pratar om o alltså inte ens brytt sig om att ens försöka ta reda på vad hon pratar om iom att FAKTA om det hon svamlar om kunde hon hitta inom max 2 minuter om hon velat,så finns det dessutom ett stort fel även på DEN HÄR bloggen om ämnet ifråga:



"ta bort länken till dessa bilder som är hämtade från den offentliga förundersökningen."



Detta/dessa existerar inte!!!



Det finns inga bilder att ladda ner nånstans!!



Däremot kan man ladda ner FUP:en om fallet vilket innehåller nästan 3000 sidor.På två av dessa sidor finns dessa omtalade bilder!!



Precis som hos alla FUP:ar i ALLA fall som kommer från vårt rättsväsende o som ALLA ingår i offentlighetsprincipen!



Det finns en möjlighet för vilken åklagare som helst att se till att känsliga bilder INTE kommer med.Detta skedde inte i detta fallet vilket man naturligtvis kan beklaga.Men beklaga då hos den ansvariga åklagaren!

Den dom följer lagen om offentlighetsprincipen ska man då i alla fall inte klaga på!



Och NATURLIGTVIS vore det att begränsa offentlighetsprincipen OM MAN BEGRÄNSAR OFFENTLIGHETSPRINCIPEN!!!



Enklare kan det ju inte sägas.



Hade Mjärdell yvas lägga ner två minuter så hade även hon kunnat notera att hon missat ALLT som har med fakta att göra.



MVH

Hallen

2008-10-12 @ 04:21:42
Postat av: MrArboc

Jag är faschinerad av att ytterligerare en Folkpartist lyckas ha så starka åsikter om ett ämne som denne inte har de mest grundläggande kunskaper om. Ylva Mjärdell har ju grundligt bevisat sin kunskapsbrist redan tidigare, men hur många Folkpartister finns det egentligen som inte bemödar sig med att göra någon minuts faktakoll innan dom bestämmer sig för vad dom ska tycka?

2008-10-13 @ 07:07:17
URL: http://mrarboc.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback