Turvinden har vänt?

Kolla in Kenoresultatet - ni som har fått min rad - den har legat ut här på bloggen. Noll - säger 0 - rätt, Fast man vinner faktiskt 5 kronor för det.

Annars är jag fullständigt heltrött nu. Det har gått i ett kör sen jag åkte med far till tandhygienisten. Direkt upp till mor. Och M-Ylva - jag ska ringa Dig - värre än jag trodde. Törs inte skriva vad det kallade min mor för!

Efter sjukhusbesöket fixade jag middag till far - risgrynsgröt på korv - det som var kvar. Stekt ägg och korv. Avancerade saker men han njuter av sånt som vore det en blodig biff.

Sen åkte jag och helghandlade. Trodde mig vara klok och göra bort det - och så hade väldigt många tänkt. Till far och packade upp. Han hade slumrat till och var mäkta sur att jag väckte honom. Hoppas nu har är uppe till hemtjänsten kommer.

Ja och så hem och packa upp mina egna riskakor, rostbiffen och toapappersrullarna. Och här sitter jag nu och kan inte annat.

Måste kolla in vad Expressen löp innebar - 4 profiler som skulle DNA-testas i Carolinfallet. Var jag kommer så diskuteras detta - börjar bli Norrbotten egna Palme-trauma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback