Vattnet har gått

Kusin Kerstin går i väntans tider - hon ska bli farmor för första gången - med prel datum den 16 oktober tror jag det var. Men nu lär vattnet ha gått och förstföderskan fick åka hem för att vila inför förlossningen. Dock är det första gången jag hör att man skickar hem någon när vattnet har gått (som det heter). Men det blir hela tiden nya rutiner. Men nu är Kerstin utsatt för en olidligt spännade väntan - som barn på tomten.

Tack till moster Gunilla för "vrångstrupen". Och Nisse om skyltarna ska jag besvara när jag varit och fotat dem. Men jag kan tala om så mycket att jag faktiskt kört som Nisse tycker man ska köra - utom första gången då jag faktiskt vände och insåg att jag körde mot enkelriktning.

Blev ju kvar till 13.06 bussen. Började med bokslut vid halvtolvtiden - och plötsligt hade 2 busstider passerat revy - men vad gör det när jag bor i en metropol där det går en buss i kvarten - minst.

Upp till mor på lasarettet som nu fått flytta till 46:an igen. Fast 47:an är ju lite "rolls royce" - och det är de värda som behöver den vården. Nu hade mor snäppat upp ytterligare och satt uppe i fåtöljen i princip med egen kraft. Men andningen och att få i vrångstrupen var det jobbigt med.

Sen har vi ätit surströmming hos far i "kuvösen" - fjolårets Kallax - helt underbar.

Våldigt ont i ryggen så jag slafade in en stund i massagefåtöljen.

Sen ringde svärdottern och hade varit på föräldramöte - nu är det nya direktiv vad gäller matsäckar och lägerskolor. Verkar som om vänstern klivit in i stadshuset igen - matsäck förbjuds i särskolan - fast jag kan undra om man inte misstolkat budskapet att skolan KAN stå för utflyktsmat. Något att borra i med Johan och Katarina - våra ledamöter i BUN.

Träffade fö distriktssköterska Viviann - och kunde meddela att det inte var gallan som mor hade drabbats av - om dom nu inte kommer på att hon har det också. Tala om multisjuk! Men hon är en kämpe och överlevare - nu ska vi se framåt förstår ni, säger mor.

Frågan är vad Kent Ögren kan se framemot när han nu tvingats (?) bort från gruppledarskapet i landstingsfullmäktigegruppen - eller är det bara ett sätt att försörja någon ytterligare som ska ta hand om det. Nu har jag inte sett något om den här nyheten utan bara fått den relaterad. Då - för en timme sen fanns den inte som nyhet på Kuriren - då var det Bartecho som kom och inte Ögren som gick som var nyheten.

Nu har mina fingrar fått nog träning så att artrosen inte slår till - himla så snabb jag är med tangentbordet. Min gamle skrivmaskinslärare Emil Nordberg - då kommunalråd i nederluleå - skulle imponeras. Tror jag skulle klara mitt lilla a även felnedslagen borträknade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback