Bättre sent

Bättre sent än aldrig sägs det ju - trodde jag skulle ringa och gratulera Birgitta Ranner i Vittangi på hennes födelsedag idag. Vilket var noterat i min almanack på jobbet. Men när jag kollade i kontaktregistret nu på morgonen så visade det sig att hon fyllde redan förra tisdagen. Men jättestort GRATTIS i all fall så här i efterskott, Birgitta!  Hur många - vi nöjer oss med att säga att det är 60+ i alla fall.

Maj i Boden missade jag också för ett tag sen hade noterat henne på 5/9 iställer för 9/5.

Skott- och knivdramerna i Luleå har jag redan berört - de får stort utrymme idag - fastän nättidningen igår bara innehöll ett TT-telegram.

Tur att björnarna redan kört ut mig ur skogen - annars hade jag fått sörja att inte längre få sitta på en stubbe och filosofera. Men jag kan ju undra hur det går för tomtegubben som enligt sången sitter på en
stubbe och nyser?
När nu stubbarna ska eldas upp.

Och stinsmössan har kommit till rätta - återfunnen i en kompostpåse vid Norrbottens Kurirens gamla hus. Så det var nog ingen riktig stöld - bara Kurirens personal som lånat för att ha när "tåget " gick till nya mediehuset.

Nu ska mitt "tåg" gå ner till far för att äta frukost. Han är säkert stressad nu för lyset tändes inte förrän nattpatrullen kom kvart över 6. Och det är lika med att ha försovit sig för far.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback