Blandsäsong kallas det

Blandsäsong kallas det - denna sportsligt förvirrande tid - då man inte riktigt kan vara säker på om det är en puck eller boll Djurgårn sätter i nättaket. Fick jag lära mig av Radio Norrbotten. Idag är de dessutom lite seriösare - talar inte längre om försvinnandet som "morgonens snackis".

Ljuset - eller snarare mörkret - var då inte särskilt blandat klockan kvart över 4. Bara mörkt var det - och inte ens den ringa frosten kunde lysa upp. Fast det gjorde ju tidningsbilen som kom så tidigt. En riktigt härlig tidningsmorgon då jag hann köra ett extra varv och kolla lite annonser och smånotiser också.

Annars är en av de mörkare nyheter en som jag faktiskt hörde redan i går - när skolchefen i Boden Carina Hedman Petterson skulle förklara hur det kunnat bli ett så stort antal lärare som måste gå på en gång. Jo se det var så att man bytt lönesystem och man hade inte varit riktigt säker på anställningstider med mera så man hade varit tvungen att invänta synkningen av system. Man kan ju se svart  för mindre. Nu ska de i alla fall
manifestera mot uppsägningar - fast det är nog onödigt det är så offentligt det bara kan bli redan - en förvaltning med byxorna nere.

Och där Börje Lööw drar fram är det evigt mörker - nu har han lyckats släcka midnattsolen också - om även bara i Luleå. Och kanske först 2050?

Egentligen märkligt att jag vaknade och var så pigg. För klockan 00.19 behagade ett visst parti skicka SMS till mig om en DN-artikel som jag redan hört om på radion.

Och ambitioner har jag på morgonen - att åka buss till jobbet. Jag har tänkt länge och nu ska jag försöka komma till skott. 08.10 och 08.40 - direkt till Prästgatan och 08.25 om jag tror mig kunna klara ett byte på Smedjegatan alternativt orka promenera till jobbet.

Nu är det i alla fall frukosttime - ska försöka hinna med duschen före.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback