Fel församling

Miljonarv till äldre ska ge guldkant på tillvaron - någon som har testamenterat pengar till äldre i en namngiven församling. Dock existerar den församlingen inte till namnet - och har tydligen vållat visst huvudbry. Tyvärr kan jag notera att Nederluleåförsamling hette Nederluleåförsamling även 1948.

Fel fick jag också på min microvågsugn i går kväll. Oumbärlig för värmning av vetekudden. Kan det finnas några små enkla fel på en microvågsugn? Eller är det bara att kasta efter 5 år - och väldigt lite använd.

Till att de boende måste flytta från Fritz Olsson husen har jag ingen kommentar. Dock känns det som salt i såren om de skulle riva husen just till julskyltningen?

En fullständigt onödig sladd förstör livet för minst två människor. Som de gamla sjunga kvittra de unga. Tänk om alla medelålders män slutade med sina adrenalinstinna uppvisningar att vända bilarna med en sladd - så kanske det i alla fall minska bland de unga. Till gagn att vi slipper såna här fullständigt onödiga olyckor.

Pojkar och män - ja när såg ni senast en flicka dam göra sån uppvisning?

Själv är jag "fålit" efter gårdagens potatisupptagning - trots massagebehandling. Fast men vet ju inte hur det varit utan. Men det krävdes lite gymnastiska övningar innan jag kom ur sängen - och under utövande av dessa så somnade jag om till klockan 5. Men jag kommer till 9 Karin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback