Försvinnanden

nyheterna de senaste dagarna har präglats av försvinnanden. 79-åringen återfunnen liksom den 22-åriga fransmannen, 82-åriga kvinnan återfunnen med död tyvärr. Tycker att motiven till att man inte sökt med värmekamera är riktigt diffusa. Kan det vara fråga om åldersdiskriminering. Skulle de gjort samma bortprioritering om det vorit en yngre person.

Sorligt är i alla fall att vi hamnar i Expressen - som första nyhet nu på morgonen - med förvinnandet av Carolina Jag tycker det finns glidningar på polisens kommentarer - fast man vet ju inte om det är medvetet för att eventuella brottslingar ska skärras. Annars är det bra att polisen håller hårt på "inga kommentarer av utredningsskäl" - det blir så äckligt när kvällspressen ska spekulera. Och måste ju vara himla jobbigt för anhöriga - om de nu orkar med att läsa i en sån pressad situation.

Själv känner jag mig också lite pressad - men det är grader i helvetet också - mina problem är förhållandevis små. Hade nog tänkt åka buss idag också - men så förstår ni är min mobil urladdad och laddare har jag ju i bilen. Och mamma ville ha handlat - jag ska ju vara i stockholm i morgon.

Några som jag spår en pressad framtid är sossarna i Kiruna, 60 % saJA till ett samgående med Kirunapartiet - och det är ju majoritet - så är det bara. Men om man vänder på det och säger att 40 % var emot det - då uppstår genaste en rejäl konfliktyta. Men den som lever får se.

Nu ska jag försvinna från hemmaarenan och dyka upp på expen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback