Hemmavid

Nu är jag Hemmavid - heter inte Kurirens bilaga så? Eller så är jag Äntligen hemma? Något kan väl heta så också.

"Flagga olämplig" finns under denna notis där allmänheten ges möjlighet att tycka till. Sven Olov Olsson - en som tycker ofta och myc ket och ibland till och med klokt - men den här gången önskar jag att jag kunde
flagga inlägget som olämpligt. Att bara 16 björnar av 54 är skjutna tar han som intäkt att jakten borde avbrytas - det finns nog inte så många björnar kvar. Fast jag tror att det handlar om att vi inte har så många jägare - åtminstone inte såna som bryr sig om att jag björn. Eller hur, Leif L?

Flagga som olämplig skulle jag också vilja göra med min bänkgranne på planet. Glad ihågen hade jag lyckats få ut ett boardingpass med plats 19D - gång. Jag älskar för övrigt Norwegians automater. Men när jag kommer dit så sitter en farbror redan där så jag säger lite försynt att jag nog har den platsen. Och du undrar han om vi kanske kan byta - vilket jag snällt tackar nej till med hänvisning till att jag har så pass ont i kroppen att det är nog att ta sig upp ur fåtöljen ändå. Och vilken suris han blev - han tillhörde nog de som tyckte att en tant på 60 bast inte skulle sticka upp - utan snarare klämmas ned mellan två herrar.

Nu har jag i alla fall fått en ny katalog från Ateljé Gyllene snittet - så nu ska det bli minst två pass i min alldeles egen fåtölj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback