Jag fick ett tips!

Jag fick ett tips om att Erika (Josbrandt) bloggade igen - om att se över mina länkar. Trodde förstås att det var Kuriren bloggen - eftersom hon lagt ner sin egen.

Men vad du blogg? Senaste inlägget från 14 augusti?  Själv har jag haft dåligt samvete att jag inte kunnat förmedla tankar under denna underbara dag.

Ursäkta FRA-motståndare - jag hade önskat en online från hjärnan till bloggen idag. Här har jag klättrat efter äpplen hela dagen - och massor med tankar har dykt upp. KBT.terapeuten sa att vi hade ca 60 000 tankar om dagen - och de flesta negativa. Fast själv har jag nästan bara tänkt positiva tankar förutom om de getingar som omgav mig då jag stod uppklättrad på pallen med krattan i handen och försökte krafsa ner äpplen.

Och apropå FRA-motståndare - så tycker jag det börjar likna god dag yxskaft - vad vill du egentligen utom de  självklarheter du skriver om Lars-Erick - inget som någon kan vara emot? Och vad då handlingsplan? Vilken spaning - omvärldsanalys -  tycker du Sverige ska ha? Och hur?

Nu är det Dacapo igen - undrar om det var det jag hörde i går morse - men det är värt ett lyssnaden till - i massagestolen. (så slapp jag stav med Å),

See you tomorrow - för då är det en ny underbar dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback