Körig morgon

Utryckning - efter telefonsamtal från far - 05.14. Efter larm till Trygghetslarm och samtal med rådgivningsskölerska (0920-225757 lägg det på bra-att-ha-minnet) så blev det ambulans till sjukhuset.

En utmattad personal - både ambulans- och akutpersonalen - efter en löningshelg. Som han sa ambulanskillen - i min bransch kan man önska att spriten inte fanns.

Nåväl ett otroligt snabbt och proffsigt omhändertagande innebar att jag på mindre än en timme från ankomst faktiskt var på väg hem . trodde jag skulle tvingas till en uppfriskande promenad - men si det gick faktiskt två bussar - en 7.15 och en 7,20.

Mor blev alltså inlagd - dock var det inte hjärtinfarkt som kunde befaras med tanke på symptomen. Lite blododlingar och annat skulle tas - och så skulle hon få vätskedrivande sprutor.

Körigt - minst sagt - kan man väl säga att det är
i opinionen. Dock långt ifrån kört. Vänta bara Mona Sahlin börjar tala då kommer det att vända. Lite pinsamt att vara 3:e största parti på ynka 6,5%.

Och med lite fler såna här rubriker så vet ju folk också vilka som finns i den kommande s-generationen. SSU har ju totalhavererat - ena skandalen avlöser den andra och har så gjort i flera år tillbaka i tiden.

Det är ju så jag kan undra vilken organisation som bedriver verksamheten vid Träffpunkten?

Nu är det hemmapyssel typ klädvård och gardinupphängning som gäller. Och sjukhusbesök. Kan konstatera att det inte är många dagar sen i april  som jag inte haft någon släkting eller vän där! Idag kan vi hälsa på både mor och min granne Lilly - troligen samma avdelning också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback