Kvällen gryr?

Fast så heter det väl inte - morgon gryr - men vad gör kvällen? Kvällningen kommer? Kvällen smyger på? Nä jag kommer inte ihåg vad det kan heta.

I alla fall lämnade jag jobbet vid ett-tiden - 3,5 timmes jobb och lite lunch på det. Sen masade jag mig sakta hem - först en repa på stan - bankärende - 117,50 skulle in på kontot helst utan att betala 40 eller 60 spänn. Och det funkade på min egen bank - SHB. Fast jag gillade inte att kassörskan sörplade på kaffe - eller möjligen vatten - medan hon expierade mig. Har jag aldrig varit med om förr på banken. De tuggar ju inte ens tuggummi när jag tänker efter.

Gjorde de flesta klädaffärer i övre delen av stan - såna där där man kan hitta billiga jumprar att ha under kavajen - men det var tji. Provade en på Åhlens men hör och häpna "tjickerna" rymdes inte i en 44:a!

Så drog jag storheden och resultatet blev inte mycket bättre där. Gammelstadsmöbler och en hall-sitt-möbel som jag sett tidigare på EM-möbler och som jag trånar efter - fast jag egentligen inte behöver den. Nu vet jag att måtten stämmer på två ställen i lägenheten och att priset  är 2 590 vilket väl är mycket men eftersom jag trodde den skulle vara mycket dyrare känns det billigt. Vi får se.

Apoteket åt mor. På lassa till Rolf med diverese pappersarbete. Se upp nu Försäkringskassan - här kommer vi!! Jag börjar tro att det är dags för regeringen att ingripa igen med en Försåkringskassa som gör övertolkningar av reglerna.

Och nu är jag hemma och kör tvättmaskin - eftersom jag inte hittade någon ny jumper blir det till att vaska ur och torktumla.

Och nu händedet igen - jag tröck (eller möjligen tryckte) på någon knapp och typsnittet blev konstigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback