Mästare i oro

Idag retar jag mig på herr kommunalrådet Petersen. Nu är han orolig igen - och ska besöka polisen. Inget fel i någotdera - men vet håken om väljarna valde honom för att dela oro mé han?

I Kuriren är
Petersen bekymrad och när en rektor för fram kritik är det naturligtvis rektorn som arbetar fel. Och i NSD är rubriken Våldet oroar Petersen. Den senare kan jag dock inte hitta i NSD:s nättidning - kanske det är arkivartikel från förra gången det var våldsbrott i Luleå

Men att varje gång det händer något i "trygga Luleå" - och det gör det dessvärre för ofta - så oroas han och besöker polisen.

Det börjar vara dags för lite handling nu också - redovisa vad ni gör för att stävja våldet och öka tryggheten för oss k,ommunmedborgare!

Ett tips kan vara att kolla i folkpartiets budgetförslag - där finns en del guldkort att ta vara på till exempel det områdesbaserade förebyggande arbetet.

Sen kan jag undra hur pappan till den påskjutne 23-åringen bara kan ha mage och gå ut och klaga. Om det skulle vara så enkelt att ta hand om 23-åringen kan jag undra varför pappan kallade på polis?

Men visst kan det tyckas märkligt att det skvättat kulor lite här och där. Uppgifterna varierar dessutom starkt i olika artiklar så man får väl ta det för vad det är och avvakta utredningen.

Nu har jag dessvärre inte tid att avvakta längre - jobbet väntar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback