Närmare Gud!

Himmelens portar har öppnat sig -  närmare  Gud måste det vara. Blött redan på potatislandet. Men nu vräker det ned - rinner på den hårda gårdsplanen. Ynka två fåror blev upptagna. Hur långa? Ja jag har fått frågan från flera - kanske så där 30 - 40 meter. Ska stega i morgon.

Men nu är 5 upptagna och 6,5 återstår. Skörden är varierande - nog märks att värmen lyst med sin frånvaro. "Tusenbröder" hänger kvar i blasten - men under vissa kålar är det rena bamsingarna. Har fullt upp med att få far att inte "hjälpa till". Dels bör han hålla sig lugn i avvaktan på pacemaker-ingreppet och dels bör han inte bära in fortfarande blöta potatisar. Men jag säger ju det - han ska ligga så före att jag misstänker att han torkar sig i rumpan innan han bajsat. Ett skämt från en fd arbetskamrat om sin make!

Nu har jag i alla fall beställt en massa prylar från Jotex - vem kan motstå 50% på sin favoritpryl. Dock kunde jag inte ange vilken som var min favoritpryl - ska bli spännande att se om det blir på den som kostar 149 eller den som kostar 599? Om det blir den förstnämnda kan de räkna med retur på rubbet.


Nu tror jag det måste bli en massagetur till - tog två när jag kom från potatislandet. Under den andra sussade jag gott. Annars har jag just sorterat upp de gröna tomaterna som ska syltas. Mums - tänker på våran Maggan på expen varje gång jag ser en grön tomat. Fast numera väver hon visst bara!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback