Överskuggar allt

Dom har rätt - radio Norrbotten - nyheten - eller snarare oron för - den försvunna pojken i Kvikkjokk överskuggar allt. Nu tror jag inte det var så dystert att helokoptern befann sig i vilolägen pga någon resursbrist eller byråkrati. Det verkar snarare ha varit väderomständigheterna.

Nu kan vi bara tänka på och hoppas att dramat får en positiv upplösning.

Positiv nyhet fick också
miljontestamentsfrågan. Visst är det i min församling som arvet ska ge guldkant åt oss gamlingar. Om det nu finns något kvar - verkar som om byråkratin slarvat bort en hel del. Tror de blandat ihop kommun och församling i går. Nederluleå som kommun finns inte längre men ju väl som församling.

För övrigt skulle jag kanske kunna vittna i tvisten om huruvida ambulansen dröjde igår. Något märkligt var det - jag tror jag skrev om det på bloggen - att två ambulanser stod stilla i bredd bredvid varandra nedanför badhuset - och med blåljuset på. Säkert en halvminut - såg ut som om de utväxlade några ord med varann: ska vi köra ikapp? För sen drog dom - mot rött ljus!


Nu ska jag dra mot jobbet. Har minskat min medicin - men vetetusan om jag inte måste öka upp igen. Känns gruvarsamt att resa på mig. Men det kan ju vara latmasken också som tycker det är trivsamt framför datorn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback