Rovdjursersättningen höjs

Hör just på radion att regeringen beslutat höja ersättningen för de som drabbats av skador på grund av rovdjuren - rivan renar och tamboskap och så vidare.

Fast det behövs nog mer om opinionen ska vända - idag är det en
Sifo med fortsatt stor övervikt för oppositonen. Folkaprtiet 3:e största part med bara drygt 7 procent är inte mycket att yvas över.

Men det här är ungegär det mest upphetsande som hänt - om man nu bortser från en del försvinnanden men det ororar väl mer än upphetsar.

Har donat det sista med äppelmoset - det vill säga fördelat till Kerstin, Jens och så förstås har Daga fått en pyts som pappa varit över med.

Donat med en hallmöbel också som ännu inte är på plats - men nu ska det bli. Men hallgolvet ska bonas först ikväll är det tänkt.

Nu klockan halvtre ska jag åka och skjutsa Erik till flyget. Skriver bara så att jag ska komma ihåg - lätt att glömma när man jobbar på med både det ena och det andra.

Måste kolla med Thomas också om jag måste åka förbi och röja nåt på jobbet - efter after work i fredags. Jag var inte siste man så jag har noll koll på läget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback