Två vändor

Ja inte på kåken - visst brukar man tala om "vändor" där - men väl till brevlådan. Hoppas det var ett olycksfall - den var tio i fem idag.

Men "goa" när dom kom. I massagefåtöljen (jävla tjat om den) med pläd om benen. Nu ska jag bara hämta en "ståkig" golvlampa från 50-talet som finns hemma hos mor och far. Tnt behöver bra läsbelysning.

Och påtal om tanter tycker jag att Mika H:s insändare verkligen slår huvudet på spiken "
Samma gamla trötta sossar - nu med läppstift". Fast det var verkligen ett ungdomsporträtt av Mona - och eftersom fotografen heter Thord Nilsson lär det också vara ett bra tag sen det togs.

Avdelningen galna saker uppmärksammar att åldern kan sätta stopp för abonnemang hos Telia - men uppfattningen om vad som gäller spretar mellan försäljare och operatör.

Vi får väl hoppas att både är måna och fler kunder och noterat att allt fler likt Göta Fyrén i Gällivare faktiskt fyller 100 år. Hinner slita många mobiltelefoner på 20 år!  En annan effekt av allt fler 100 åringar blir väl att kungen måste ansöka om höjt apanage för att han måste skicka allt fler telegram - eller så utökar man ålderna i motsats till Telia - 110 bast kanske för telegram från "knugen".

Kan platsa på avdelningen galna saker - eftersom den i sak är galen - Kurirens ledare. Fast mest avdelninen tröttsamt att ledarsidan nu för andra gången på kort tid markerar att man inte är intresserad av att göra något åt de orättvisor i samhället som bara är baserade på könstillhörighet.

Då är det välgörande att på första sida läsa Jan-Erik Thelenius som apropå att han i Nord Nytts sändning hörde en mansstämma som apropå kommunalrådsvalet i Övertorneå sa: "Könet får inte avgöra". Jan-Eriks kommentar är kärnfull "Nej, nej, naturligtvis, det har det ju aldrig fått göra tidigare". Eller? -  bäste ledarskribent?

Tja det var lite tankar det - nu startar en ny underbar vecka - njut av livet - och håll i er för snart är det fredag igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback