Valde DN

Jag hade 45 minuter till frukost - jag valde DN:s pappersvariant och massagefåtöljen istället för bloggandet. Har hänt bara SÅ mycket sen jag skrev förra inlägget - som var Ommöblering"? . Gårdagen bestod av äpplen, lingon, potatis, gäster, ved, inkokta tomater, Roffebesök med mera med mera. En otroligt intensiv men härlig dag som till stora delar tillbringades ute i den härliga höstluften,

Ingen kulturnatt blev det dock som jag tänkt. Men det är mycket som aldrig kommer längre än till tankestadiet.

Dock hittade jag i DN en fortsättning på temat ommöblering -
Rojas ska sluta enligt DN. Ingen rök utan eld sägs det så nog är väl något på gång.

Fotboll ska också läggas till listan för gårdagen - lyssnade (jodå i massagefåtöljen) faktiskt på radio men det gick inte bättre där - o-o mot Albanien är väl inget att skriva hem om?

Nu ska jag dock gå till frukost - jag prioriterade DN så mer än så här hann jag inte. Hinner dock tacka för tipset om att uppdatera mina länkar - Erika J har en ny - och det lär väl vara den i Kuriren förstår jag. Bloggningen har inget för henne skrev hon och avslutade sin blogg - men när Kuriren erbjöd bloggar hakade hon på. Fast hela det där gänget (gruppledare) är då inga bloggare - Karl P undantagen. Ytterst spridda "skurar" av inlägg och inga möjligheter att kommentera.Så var det när jag kollade senast för några veckor sen.

Fast jag är inte säker på att jag ska länka till den bloggen? Då måste jag ju köra hela gänget - och jag kan ju med gott samvete inte säga att jag rekommenderar dem`?

Men nu är det hög tid för frukost.


Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Visst bloggar Erika på kuriren.nu som alla gruppledarna, men det är inte den som den anonyme kommentatorn menar. Erika har startat en ny blogg med adressen http://www.nekite.blogspot.com/

2008-09-07 @ 10:44:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback