Varför inte värmekamera?

Kan undra varför inte värmekamera används i sökandet efter 82-åringen? Och att alla helkoptrar - eller i alla fall för många - verkar vara på service. Erfarenheten säger ju att just denna tid av bärplockning och svampplockning så är det ofta folk som går bort sig. Lite dålig planering tycks det mig

Sen är det klart att polisen haft mycket nu - och har - både med 10åringen i Jokkmokkk tidigare och den försvunna Carolina. Hög anspänning förstås.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Så allena uppe på berget jag står och skådar ut över världen, över en värld som sover för att vakna till för en ny gryning, en ny dag. Himmelen är sållad av de vackraste stjärnor och den ena strålar klarare och starkare än den andra om än jag ingen av dem kan hålla i min hand.



På himmelen breder den stora Örnen ut sina vingar, den vilar på vinden ett slag, jag sluter mina ögon i det jag sträcker ut mina armar och förenar mig med dess styrka, klarsynthet och skärpa.



Där bortom bergen, där bortom det jag kan se väntar den vackraste sagan och drömmen på att bli förverkligad och sann.



Där bortom tystnar stridsropen och är kampen vunnen, där bortom segrar det goda för alla dem som tårar har fällt och den klaraste regnbågen någonsin släcker sin törst i livets hav.



Skatten vi alla söker är funnen.



2008-09-16 @ 12:23:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback