Vilken bärlig morgon

Ja härlig också förstås - men det var ingen felskrivning i rubriken. Jag har fått 10 liter röda, fullmatade, handplockade lingon och fem liter färdigrensade och infrusta blåbär. Tack snälla Yvonne så fantastiskt av dig att tänka just på mig. På något sätt ska jag försöka återgälda denna vänlighet.

Jag - en periodare - hade också kunnat vara rubriken Just nu är det perioden för P1 - och när jag är i den perioden kan jag inte fatta att jag kan vara utan deras program. I morse fick jag lära mig att katten gjort en klassresa. Förr hade den sitt berättigande av att den fångade råttor i lagårn men nu har den flyttat in i salongerna. Detta kan man utläsa av ökningen inom husdjursförsäkringen. Även om man inte betalt mycker per tass så är man beredd att satsa mycker om katten blir sjuk. Och därför har kattförsäkringarna ökat dramatiskt .

Som sagt jag har hämtat bär och överlämnat dem till far för rensning - och då har det också blivit hög tid att ge mig iväg till jobbet. Egentligen har jag mycket lagrat som dykt upp under helgens låga bloggprofil - men det får väl dyka upp under dagen.

i alla fall ska jag på läkarbesök idag - få se om han klurat över någon diagnos?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback