En liten tår...

En liten tår nästan fäller jag när jag hör om Annika Östberg. Såg något program om henne för något tag sen (år!) och greps av hennes öde som så många andra också gjorde.

"Medhjälp till..." skulle väl i Sverige snarast leda till att man fick skadestånd för att man suttit anhållen för länge. Och som vanligt borde väl sanningen ligga någonstans mittemellan. Men en seger för humanismen iaf.

Kan bara hoppas att hon får många år till och får njuta av livet. Tillsammans med sin mor och andra nära kära.


Och Wanja sitter kvar - hur många tårar det nu förorsakar vet jag inte. Ganska symptomatiskt att jus If-metall och Kommunal är de som står på barrikaderna och förklarar sitt förtroende för Wanja. Fast jag kan ju undra om inte dessa förbundsordföranden kan få lite interna problem. Vilka undersköterskor identifierar sig med Wanja Lundby Wedin. Och vad säger Rantakyrö?? JanPalmqvist vice ordförande LO-Norrbotten har sagt sitt i Nord Nytt ikväll - inte nöjd alls.

Själv är jag nöjd - orkade med ett kvällsmöte och tyckte det var intressant och hur mycket kloka synpunkter som helst kom fram. Riktigt glad över den nye ordförande Lars - en mycket bra kraft. Och så har vi ju kvar den "gamle" på ett hörn - en mycket kreativ och konstruktiv person - Johan.

Mest nöjd är jag att allt är lugnt hemmavid - mor kommer hem i morgon med all sannolikhet. Och hemtjänsten fungerade mycket bra i morse, i eftermiddags och uppenbarligen också ikväll. Köksfönstret "lyser" med sin frånvaro..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback