Fejkat

Känns rätt fejkat att Marita Ulvskog besökte just Marita Öhman (och Stig) - för Marita Ö jobbar ju - eller jobbade iaf hos sossarna eller hur det nu var att man delade hennes tjänst med LO. Marita Ö är en trevlig prick liksom hennes man Stig som jag jobbade ihop med i SSK - en rejäl och hyvens person. Så har jag inget sagt om den andra Marita - en av oppositionens största tillgångar - synd att exportera henne till EU?

Själv har jag varit på SV-stämma hela dagen - och minsann inte tagit en enda bild. Hade ett mål i sikte - att få lämna valberedningen efter jag tror 25 år -  fast kanske inte riktigt. Och de lyckades - och blommor fick jag.

För övrigt kan jag ju notera att det var rätt dag att vara borta tänk om Marita knackat på hos just mig. Ska kolla in med kusin Kerstin en trappa upp om hon haft besök.

Sen blir det vrångsova av och upp tidigt i morgon. Då allt ska hinnas med på förmiddagen - för efter lunch ska det deklareras i Alvik - och så basket avslutning vid 16-tiden. DÅ ska jag minsann ta bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback