Inte min dag

Inte min dag idag. Började med att jag glad ihågen körde mot stan och insåg att jag skulle hålla ulovad ankomst klockan 09.00 med några minuters marginal.

Dock upptäckte jag strax före Haparanda korsningen att jag glömt mobilen hemma - och eftersom det är ständig jour med föräldrarna så var det bara att göra en norgesväng i rondellen.

Sen hade inte PT kommit - och säg mig den dag som blir lyckad om man inte får börja jobbet med en kopp kaffe och PT.

Som lök på laxen kom min kompis en kvart sent till lunchen - och hade dessutom glömt boken som var anledningen till att jag bjudit henne på lunch. Grrr!!

Och när jag kom till matsalen så hade det naturligtvis inte funkat med placeringen - vi har ett särskilt rum vi ska sitta i - men de som skulle chefa tyckte det var kul att sitta ute i matsalen . drygt 20 personer. Jag kan lova att det tyckte inte personalen - att det blev för få platser till gästerna! Och som i förbigående fick jag veta att ansvarig INTE betalat för föreläsarens lunch utan låtit meddela att "Ylva kommer förbi med en kupong vid tillfälle". Något som jag inte alls skulle ha något att göra med. Det är såna här ögonblick jag inser varför jag har svårt att delegera - skiten ligger lik förbaskat i mitt knä.

Tur att föreläsningen gick ut på att lära sig att inte låta energitjuvar dra iväg med orken!

Kan undra om det var ont om Piteå-tidningar idag - då
Carolines föräldrar talat ut.

Nu ska jag sent om sider dra mig hemåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback