Dimmig dag

Dimmig dag - eller rättare sagt morgon. Bådar det för ytterligare en fantastisk sommardag? Bara 15 grader på morgonen - men det har räckt som start tidigare.

Ganska "dimmigt" i tidningarna också - dvs jämngrå nyheter - inte mycket som sticker ut. Fast roligt att min Blåklintskompis ( i tipsbolaget Blåklinten) får inlägget om
pådrag istället för bidrag publicerat. Urstockholmaren Andrén har verkligen blivit en sann norrbottens vän.

Och "Pilan" ska sluta. I våras när hon besökte Norrbotten och bland annat Pajala hade hon inte bestämt sig. Men nu vet Svenska Dagbladet att berätta att hon inte kandiderar för ytterligare en mandatperiod i riksdagen. Synd på en färgstark partikamrat. Men nog ska vi väl se till att hon kommer till Arjeplog iaf i februari. Eller hur "Sektledaren"?

Så är det fredag och snart har jag gjort den första arbetsveckan på det nya arbetsåret - om man nu ska räkna från semester till semester. Fast måste tänka bort att det är valår nästa år - det brukar inte bli mycket till semester det året. Med ålderns rätt får jag börja tänka i lite delmål - dagar till julledigheten.

Och nu är det bara minuter till frukosttime - 45 närmare bestämt. Hinner gör mig lite färdig innan dess.

På tal om "stick" så noterar jag att det är ytterligare ett våldsbrott ute i Svartöstan. Hur står det till med trygghets statistiken för det området? Eller är det bara för att jag har en god vän där ute som jag reagerar och noterar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback