Falsk marknadsföring, NSD

Här läser jag om "kärnavfall" - hur slutförvaringen av oöppnade surströmmingsburkar är en surdeg i sorteringen. Och NSD utlovar webbTV men inte återfinns något där. Och inte nättidningen heller. Falsk marknadsföring - jag blir så sur att tidningarna är dåliga på att uppdatera nättidningarna.

Själv klarade jag sorteringen av 3 burkar förra sommaren - det var så runda och sprängfyllda att jag verkligen hanterade dem som en bomb som kunde brisera. Stack konservöppnaren i dem och med hjälp av vattenslangen kunde jag eliminera mycker av klibbet. De strömmingrna vilar nu sen ett år i komposten.

Susanna har namnsdag - Lindberg och övriga jag känner gratuleras.

Vet inte om det är läge att gratulera någon att Kurt Wennberg eventuellt blir kommunalråd i Pajala. Men att det är en grå eminens som donat och styrt i bakgrunden - inte alltid så uppskattat - har jag hört.

Nu har surströmmingen också anlänt - till NSD:s nättidning vill säga. Premiären är dock först den 20 - då ska jag äta surströmming med Liberala Kvinnor. Fast fjolårets är egentligen bäst nu - som om Ola i Örarna sätter bra pris så kan jag köpa upp lagret?

Idag ska jag ha med far in till stan och dagverksamheten så nu får jag lämna detta och lägga på ett kol. "Hemtjänstinsatsen" tar längre tid nu än i våras då mors förflyttningar går långsamt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback