Godmorgon!

Lång och skön natt - men det är svårt att koppla av kollandet mot föräldrarnas hus. Lite autopilot. Men jag har sovit till klockan  6 på morgonen - och tidningarna var inhämtade - så någon väderprognos kan jag inte ge annat än att det ser väldigt dimmigt ut.

Rolf och Raoul har namnsdag. Grattis alla såna jag känner - en av dem träffar jag i eftermiddag så då gäller det att komma ihåg den personliga gratulationen.

Bläddrade igenom tidningar för att hitta något på temat "gratulera" - men där fanns inget särskilt utom det vanliga gratulationerna på familjesidan. På temat beklaga - om man nu kan ta det som motsats finns i vanlig ordning mycket.

Arbetslag splittras är en tråkig och beklagansvärd nyhet. Lite spännande är det att de "förbrukat" 4 chefer på mindr än 4 år. Varför det? Om nu jobbet likväl utförts på ett mycket bra sätt kan jag undra varför man inte försöker sig på en mer självstyrande grupp? Nyehten om polisen som misshandlat sin hustru är ingen trevlig nyhet. Men eftersom hon tydligen återvänt till honom efter en tidigare misshandel är det väl ändå bra att bevisen stärks. En rolig nyhet att Hantis nu ger ut en roman - alltid roligt att läsa något där man vet lite mer vem författaren är.


Nu ska jag dra mot jobbet - det blir jobb till ca 13 idag - därefter sjukbesök och klockan 15 har jag ett möte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback