Grattis chipsen!

Stella och Estelle har namnsdag idag. Grattis! Namnslikheten är stor mellan de ca 400 som kallas Estelle och Estrella som mängder av olika chipssorter har som samlingsnamn - så de kan också inkluderas i grattiset. För övrigt finns ett hus i Luleå som kallades Estellahuset (inte Estrella, tror jag?) Mittemot Åhléns där det är ett matställe på hörnet (som för övrigt hetat Matstället en gång) som jag är osäker vad det heter idag?

Känslan jag haft - och säkert många andra också - att det skrivs om mängder av mord i sverige i sommar är nu bekräftad av en
professor  Sarnecki.

Annars undrar jag idag varför dom viker ut sig - pojkarna - just på lördagar. Jag menar ledarskribenterna på Kuriren - oavsett dom heter GB, GB eller AE så trycks det upp frilagd bröstbild större på lördagarna. Nu syns bara Al Gore på nättidningens version - men kolla och jämför i papperstidningen. Och innehållet i ledaren är ju intressant - är växthusteorin bara ett politiskt spörsmål? Tanken har ju väckts många gånger tidigare - och jag har uipplevt att ingen från "andra sidan" vill ta debatten - teorin ska tydligen tigas ihjäl vilket gör mig misstänksam?

Idag ska jag för övrigt ge mig på något som jag aldrig gjort förr. Rensa i ett vattenlås (hette det så nu?). Dålig avrinning i tvättstället hos mor och två av hemtjänsttjejerna påstod unisont att det var lätt som en plätt. Får väl se om de har rätt eller om jag sitter där på golvet med en massa överblivna skruvar och lock?

Nu en promenad till frukost - känns alltid ganska lugnt nu - då nattpatrullen inte larmat vid 6 besöket kan jag utgå från att läget är stabilt..

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

ta du och kalla in Jens på en gång...

2009-08-15 @ 10:35:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback