Inget oväntat

Inget oväntat - det som kallas nyhet - fanns i tidningarna idag. Jo lite nyheter förstås - men graden av aktualitet kan ni bedöma när en sån här nyhet - kvinnor vill inte handa av vackra kvinnor - får utrymme. Och att det överhuvudtaget får utrymme vid ett univerisitet är ju inte klokt. Hon studenten hade fått för sig att kvinnor inte ville handla av henne när hon jobbade i butik - för att hon var för vqcker. En "sanning" som hon sen fått använda universitetets resurser till att bevisa. Nej - det är inte i Sverige - men liknande värdelösa forskningsrapporter dyker upp med jämna mellanrum även här.

Oväntat var det att telefonen ringde i natt klockan 02.20 - trygghetslarmet som utlöstes hos mor. Jag avstod denna gång att erbjuda mig att gå ner - måste avvänjas - så nu får jag höra på morgonen vad som var på färde. Jag kollade förstås att det var mörkt i huset och bedömde att det kanske var en försenad nattpatrull som skulle påskyndas?

Fullständigt ljuvliga drömmar i natt - tänk vilken skön känsla man har i kroppen när man vaknar upp från sånt. Sanndröm? Kan hoppas!

Kylslaget känns det utifrån - får nu börja stänga alla de fönster som stått på glänt. Tar ny Hondas - eller är det Bosses Bil o Motor - hellyhansen och knatar till frukost. Idag måste jag försöka få utrymme för att åka till jobbet en timme eller två. För att organisera upp veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback