Milt uttryckt

Som stöpta i samma fort är dom - oavsett de kallas vikarie eller gäst. Kurirens ledare ondgör sig över republikanska klubben och siar att den kommer att förbli en sekt. Ledaren avslutar med att skriva "för att nu uttrycka sig milt" och Gästen han skriver att "det vore milt uttryckt inte olämpligt". Det senare handlar i god moderat ordning om att sänka skatterna.

Ida Folkesson i NSD hon har räknat ut vad Kronpirinsessan Victorias bröllop kostar skattebetalarna , 3,50x6,8 miljoner skattebetalare drar ihop de 25 miljoner som behövs. 25 miljoner det är väl ungefär vad den till Luleå hockey specialdestinerade utbyggnaden av Coop Arena kostar - varje år. Nä - kanske något mindre - men om 25 miljoner för princessbröllopet kostar sjukvård för 6 0 56 personer - då vet vi också ungegär hur många äldre som blir utan äldreomsorg i Luleå på grund av sponsring av elithockey!


Milt uttryckt är jag lite trött idag - 19.30 ringde de från larmet och berättade att mor larmat. Men inte svarat när de ropade upp. I och med det så identifierade vi ett problem; när hörslingan är inkopplad hör mor inte larmoperatören. Nu var detta förmodligen ett fel larm - mor skulle nog larma ut mig - men det är inte lätt att hålla reda på vilken röd knapp det ska tryckas på vid vilket tillfälle.

Nu fick jag ned en gång till vid 22.30 tiden och då fick vi ringa efter larmet - det går inte att få mor på plats i sängen med mindre än att man är Pippi Långström stark eller är 2 personer.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback