Personlighet

För många, många år sen såg jag ett TV-program om en som slagit sig fram i bokförläggarbranschen. Jag tror att hennes far också var med i programmet. Jo det var han förstås - då förlaget startade så pass sent som 1975. Nå iaf blev jag djupt imponerad av personen ifråga - Dorotea Bromberg. Det visade sig många år senare att hon faktiskt var (är hoppas jag) ihop med en av mina bästa kompisar i partiet - Mats Hasselgren. Och till råga på allt så har vi samma favoritdjur - Dorotea och jag - igelkoffen.

På den här listan - Alcatraz - finns säkert en hel del personligheter. Hoppas dock att jag inte känner någon? Dock kan jag fundera varför man namnar en lista på brottslingar till "Alcatraz" och en annan till "Nova" - det känns lite pojkboksinspirerat - skulle förvåna mig om det inte inom undre världen kan vara en liten fjäder i hatten att komma med på den listan? Varför inte bara kalla det lista över de mest kriminella?

Själv har jag inte hamstrat några glödlampor - enligt TV så finns de folk som köper det de beräknar ska gå åt under deras livstid. ibland kommer de tillbak och köper fler - har väl fått någon vision om evigt liv?


GB har blivit AE i kuriren - ingen av dem är särskilt mycket muntrare än Bo Ture Larsson som tidigare drabbade oss med jämna mellanrum. Vad konstigt det kändes - hettte (heter) han verkligen så?

Nå nu har jag fått en idé som ska spara en halvtimme av mitt liv. Varför ska jag skjutsa far till dagverksamheten när jag ändå måste vara tillbak i Sunderbyn halvtio? Han har ju faktiskt färdtjänst. Frågan är bara hur mycket tid det tar att hitta hur jag beställer det - hur mycket nettovinst i tid blir det?

Arne och Arnold får ett namsdagsgrattis på sista raden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback