Inte dumt alls

Rubriken som fick mig att haja till - att regeringen skulle plagiera sossarnas sätt att leda regeringsarbetet ett valår. Men inte så dumt alls. Statssekreterarna - mindre kul kallade ss-kretsen - ska förhoppningsvis lära sig att inte blanda ihop regeringsarbetet med partiarbetet - frågan är om sossarna verkligen har något att lära ut här?

Aftonbladet har hittat gammal skåpmat - eller är det en ny undersökning? - om partiledarnas förtroende. Iaf presenteras den långt ned på menyn. Där kunde man fö rösta om utgången i valet också - vilket jag glömde.

Nå sen senast så blev det 2 timmars "bråk" med bokslutet. Mest funderingar hur presentera det på ett pedagogiskt sätt. Fortsättning följer idag.

Efter det besökte jag far som också hade haft besök av Rolf och Gun - med gott fika och livliga diskussioner enligt Anita i personalen.

Själv tyckte jag mig ha gjort rätt för en middagsvila - ur vilken jag först väcktes av barnbarnet Lisa som planerade för utlandsresa nästa jul - och ville veta hur jag skulle ha det. Snacka om framförhållning.

Hann precis lägga ner huvudet på kudden igen en kvart så ringde Anita från "hemmet" och berättade att far var så där okontaktbar igen. Sköterska var på väg till honom - och Anita tyckte jag kunde avvakta hennes ankomst. Men jag åkte dit iaf. Inte den vanliga okontaktbarheten - utan nog bara rejält trött - kanske kombinerat med blodtrycksfall. Iaf ingen ambulansfärd in.

Idag har jag låtit kroppen bestämma uppstigning - och det blev inte förrän halvåtta.

Som jag antydde ska det nog bli lite jobb idag - i morgon ska jag ha någon form av jour för Lisa som har basketturnering i Pontus. Vi får se hur mycket jobbtid det stjäl - men det är bra att ligga i framkant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback