Men vad säger karln?

"Tebaks" (som salig Gunnar Bäckström uttryckte sig) på jobbet - och råkar ögna Kurirens ledare igen. Sätter nästan skinkmackan i halsen - vad menar karln - Kenneth Backgård. Han tycker det är rimligt att "gynna den egna verksamheten" dvs landstinget. Han måtte ha missförstått uppdraget - nog tror jag att de som röstade på Sjukvårdspartiet gjorde det för att de ville ha bästa möjliga sjukvård för pengarna - inte för att han skulle "gynna den egna verksamheten" vilket i hans fall väl också är "egen" i dubbelbemärkelse - så läkare han är.

En annan som missförstått uppdraget är uppenbarligen Sven-Otto Littorin - nu har han för andra gången lämnar kammaren för att han fått skäll av sossarna. Omogen verkar han uppenbarligen - kanske dags för lite omöblering i regeringen nu när snart Cecilia ska lämna?

Dagen har flutit på riktigt bra. Hann förbi jobbet som hastigast i morse. Sen hämtade jag far på Fyren. Och där hade man packat ihop allt åt honom - och själv var han nyduschad och rakad. Bara på med jacka, keps och handskar.

Och tack tack till den underbara personalen på avdelning 5, Fyren. Ett särskilt tack till "hundskötare" Ulrika.

Och från det ena "paradiset" till det andra - Ingridshem. Jättefint bemötande hela tiden. Och klockan 11 kom Jens till Skräddarsvägen och vi packade i de möbler som far ska ha med - och TV:n från mig - och TV:n från Skräddarsvägen till mig. Den senare står nu snyggt uppställd i bokhyllan som är den jag hade i mitt tonårsrum hemma hos föräldrarna. Den är rena kulten.

Och så har Kerstin och jag varit dit en sväng till och fixat upp gardinerna - så nu återstår bara lite "väggbeklädnad" i form av tavlor och pynt.

På jobbet har jag attesterat lite utbetalningar och besvarat lite mejl - så nu är jag mogen att åka hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback